Wie zijn wij?

Ruth Koger- ten Wolde

Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, Theater.
Masterclasses gevolgd in Nederland & Chicago, USA. In 2017 afgestudeerd Master of Education in Arts.
Ervaring:  acteren, regisseren, theaterprojecten/ -producties opzetten en uitvoeren, leerlijnen ontwikkelen, muziek-theater schrijven en regisseren, coachen studenten Sociale Studies, ontwikkelen van muzisch agogisch curriculum en trainen in communicatie zonder woorden.

Emilie Koger-Riemers

Docent Engels en Drama,
Trainer, Trouwambtenaar, Creatieve Coach Rouw & Verlies verwerking, afgestudeerd Master of Education in Arts
Ervaring: Teamtrainingen, Coachen / begeleiden, acteren, regisseren, lesgeven, kindervoorstellingen, poppentheater, schrijven en produceren van musicals en theaterstukken, ontwikkelen van creatief, kunstzinnig onderwijs en begeleiden in trajecten rondom creativiteit, rouw en verlies verwerking en talentontwikkeling.