Trainingen & Workshops

Trainingen

Onze trainingen zijn voor bedrijven/ organisaties in allerlei branches. Mensen d.m.v. onze creatieve kijk iets meegeven wat blijft hangen en ingezet kan worden is onze kracht. Trainingen worden vormgegeven n.a.v. uw wensen. Een training is altijd interactief en persoonlijk.

Hieronder enkele voorbeelden:

Sta in je kracht (o.a. presentatietechniek)

Een training voor groepen om te werken aan uitstraling, houding en bewust te worden van lichaamstaal. Zelfbewust en krachtig.

Deze training hebben wij bijvoorbeeld gegeven aan vrouwengroepen, begeleiders in de zorg, koren, sprekers en werkzoekenden.

Brainstormen / Creatief denken

Een training waarin tips en tools aangereikt worden om op een andere manier naar dagelijkse zaken te kijken. Om jezelf te blijven inspireren en daardoor een ander te kunnen inspireren. Veranderingen vormgeven, oplossingen zoeken op andere plekken en samen toekomst creëren.

Deze training hebben wij onder andere gegeven aan bedrijven in veranderingstrajecten, aan nieuwe teams, aan zorgteams en aan vakbonden.

Trainingen theater / drama

Leren acteren, verschil leren tussen spelen voor camera en live voor publiek. Op een toegankelijke en speelse manier leren uiten. Werken met emoties, leren verbeelden en improviseren.

Geschikt voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Training eerder gegeven bij feest-dagen, op scholen, als onderdeel van bedrijfs-jubileum.

Teamdagen / dagdelen

Teambuilding

Problemen worden oplossingen; Verbeter het werk, begin bij het team

Bouw aan uw team door ons te boeken voor een onvergetelijke vorming van uw team. Onderdelen worden op maat toegevoegd. Groepsdynamiek is een belangrijk onderdeel en ook leren kennen van elkaars kracht en valkuil.

Teambuildings-activiteiten hebben wij georganiseerd voor zorg-instellingen, grote speler in de uitzendbranche, docententeams en gemeente.

In overleg kan de training op locatie gehouden worden. Wij hebben zelf ook mogelijkheden op een prachtige (buiten)locatie.

Tarieven in overleg.