Wie zijn wij?

Ruth Koger- ten Wolde

Geboren op 7 augustus 1983
In 2005 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten, Drama.
Masterclasses gevolgd in Nederland & Chicago, USA. Op dit moment aan het studeren voor Master of Education in Arts.
Ervaring:  Acteren (Theater en Musicals), regisseren, theaterprojecten opzetten, lesgeven, kindervoorstellingen, poppentheater, muziek-theater schrijven en regisseren, coachen studenten Sociale Studies, ontwikkelen van muzisch agogisch curriculum en trainen in communicatie zonder woorden.

Emilie Koger-Riemers

Geboren op 20 december 1959
Docent Engels en Drama,
Trainer, Trouwambtenaar, Creatieve Coach Rouw & Verlies verwerking,Op dit moment aan het studeren voor Master of Education in Arts
Ervaring: Teamtrainingen, Coachen / begeleiden, acteren, regisseren, lesgeven, kindervoorstellingen, poppentheater, schrijven en produceren van musicals en theaterstukken, ontwikkelen van creatief, kunstzinnig onderwijs en begeleiden in trajecten rondom creativiteit, rouw en verlies verwerking en talentontwikkeling.